ESTA FAQ

ESTA versus et visum

Er en ESTA det samme som et visum?

Nej, en ESTA er ikke et visum. En ESTA adskiller sig fra et visum på flere punkter. Et Electronic System for Travel Authorization (ESTA) giver f.eks. personer mulighed for at rejse til USA uden nødvendigvis at anmode om det traditionelle besøgsvisum for ikke-immigranter. Personer, der rejser med gyldige visa, behøver dog ikke at ansøge om en ESTA, da et visum vil tjene det formål, det blev udstedt til. Det betyder, at en ESTA ikke er juridisk tilstrækkelig til at fungere som et visum i USA. Rejsende har brug for et visum, hvor USA’s lovgivning kræver det.

Hvornår skal jeg have et visum for at rejse til USA?

Du skal have et visum for at rejse til USA;

 • Hvis du rejser med andre formål end forretning og kortvarige besøg.
 • Hvis dit rejsebesøg er beregnet til at vare mere end 90 dage.
 • Hvis du har til hensigt at rejse til USA med et flyselskab, der ikke har underskrevet aftalen. Dette henviser til et luftfartsselskab, der bruger en lufthavn, som det ikke er signatar for.
 • Hvis du ved, at grundene til afvisning i henhold til Immigration and Nationality Act Section 212 (a) gælder for din sag. I dette tilfælde skal du ansøge om et ikke-immigrantvisum til din rejse til USA.

Under hvilke omstændigheder skal jeg ansøge om et visum i stedet for en ESTA?

 • Hvis din indrejse i USA sker via et flyselskab, der ikke har underskrevet VWP
 • Hvis du planlægger at forlænge dit ophold ud over 90 dage
 • Du bør ansøge om et nonimmigrantvisum, før du rejser til USA, hvis du mener, at du er omfattet af en af afvisningsgrundene i Immigration and Nationality Act § 212(a).
 • Hvis formålet med dit besøg i USA ikke er forretning eller kortvarig turisme.

Hvem skal ansøge om en ESTA?

En ESTA bruges til at afgøre, om rejsende til USA er berettigede under Visa Waiver-programmet (VWP). Det betyder, at personer, der rejser til USA med skib eller fly, og som ikke har et visum, skal have tilladelse til at rejse ind i USA gennem en ESTA-ansøgning. Dette inkluderer spædbørn og børn uden billet. Hver rejsende har ret til en separat ESTA-ansøgning og gebyr. Tredjeparter er også autoriseret til at udfylde en ESTA-ansøgning på vegne af en VWP-rejsende.


Visumfritagelsesprogram

Hvad er Visa Waiver-programmet (VWP)?

VWP, et initiativ administreret af Department of Home Security, er et program, der giver personer fra bestemte lande mulighed for at rejse til USA uden at få et visum. Rejsende under VWP har tilladelse til at rejse ind i USA for fornøjelse, forretning eller andre formål end arbejde i en periode på højst 90 dage.

Hvad er ulemperne ved at tilmelde sig Visa Waiver-programmet?

Selvom VWP kommer med forskellige fordele for deltagerne, er det vigtigt at overveje de betingelser, der regulerer programmet, for at afveje dine muligheder. Nogle af disse tilstande omfatter;

 • Hvis du får lov til at rejse til USA via VWP, er det ikke sikkert, at du kan forlænge eller ændre din ikke-immigrantstatus.
 • En overtrædelse af dine adgangsbetingelser fratager dig retten til at appellere eller anke enhver fjernelse, der er sket på baggrund af din ESTA-ansøgning. Denne betingelse er kun en undtagelse, hvis din ansøgning er om asyl.
 • Hvis du får afslag på indrejse i USA, har du ikke ret til at appellere en afgørelse om, hvorvidt du er berettiget til indrejse.

Hvilke lande deltager i Visa Waiver-programmet?

Kun personer fra de 41 deltagende lande er berettigede til at ansøge om en ESTA via Visa Waiver-programmet. De deltagende lande omfatter følgende;

Andorra, Australien, Østrig, Belgien, Brunei, Chile, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Tyskland, Grækenland, Ungarn, Island, Irland, Israel, Italien, Japan, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Monaco, Holland, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Republikken Malta, San Marino, Singapore, Slovakiet, Slovenien, Sydkorea, Spanien, Sverige, Schweiz, Taiwan, Storbritannien.

Skal jeg ansøge om ESTA, når jeg rejser til USA under VWP?

For at øge sikkerheden i Visa Waiver-programmet fik Department of Homeland Security (DHS) mandat til at implementere en ESTA. Det skete efter en ændring af paragraf 217 i Immigration and Nationality Act (INA) ved Implementing Recommendations of the 9/11 Act fra 2007. Grundlæggende er ESTA en avanceret sikkerhedsforanstaltning, der gør det muligt for DHS at verificere berettigelsen af personer, der rejser til USA under VWP. Med ESTA kan DHS eliminere enhver mulig trussel mod retshåndhævelse eller rejsesikkerhed, som programmet udgør.


Brug af en ESTA

Hvor længe er en ESTA gyldig?

En ESTA er gyldig i to år fra godkendelsesdatoen eller til udløbsdatoen for dit pas, alt efter hvad der kommer først, vil gøre din ESTA ugyldig. Når du har udfyldt din ESTA-ansøgning, vises godkendelsesdatoen for din ESTA på skærmen Authorization Approved. Men hvis den tilbagekaldes, ophører gyldigheden af din ESTA.

Det er vigtigt at få en udskrift af din ESTA, når du er blevet godkendt. Selv om det ikke er påkrævet ved ankomsten til USA, er det vigtigt til registreringsformål. De amerikanske immigrationsmyndigheder vil have deres egen elektroniske kopi til at bekræfte din tilladelse til at rejse ind i landet.

Bemærk, at din ESTA kan bruges til flere rejser i løbet af den toårige gyldighedsperiode. Det betyder, at det ikke er nødvendigt at ansøge om ESTA igen inden for denne periode. Hvis din ESTA udløber, mens du er i USA, har du stadig en chance for at rejse tilbage til dit land, da udløbet ikke påvirker din afrejse. Det er dog vigtigt at vide, at selv om din ESTA er gyldig i 2 år, giver det ikke rejsende mulighed for at blive i USA så længe. Dit ophold i USA i henhold til VWP-kravene varer højst 90 dage. Hvis du har planer om at blive længere end 90 dage, bør du måske overveje at få et visum fra et konsulat eller en amerikansk ambassade.

Bemærk også, at en ændring i dine pasoplysninger, såsom statsborgerskabsland, køn eller dit navn, vil resultere i, at din nuværende ESTA bliver ugyldig. Det betyder, at du skal ansøge om en ny ESTA, hvilket koster et gebyr. Selvom DHS ikke har brug for en kopi af din ESTA, er det vigtigt at gemme en kopi af din ansøgning til arkivformål.

Garanterer en ESTA adgang til USA?

Godkendelse af din ESTA-ansøgning garanterer ikke din indrejse i USA. Ansøgningen validerer kun din berettigelse til at rejse til USA via VWP-programmet. Ved ankomsten til USA bliver rejsende under VWP inspiceret af told- og grænsekontrolmyndighederne. Inspektionen indebærer en gennemgang af dine dokumenter for at fastslå, om du er berettiget til at rejse ind i USA under VWP baseret på visse rejselove. Personer, der rejser med internationale fly, skal også gennemgå de almindelige told- og immigrationsprocedurer.

Er en ESTA-ansøgning nødvendig, når jeg rejser gennem USA på vej til et andet land?

Når du rejser til et tredjeland, der ikke er USA, betragtes du som en rejsende i transit. I sådanne tilfælde skal du ansøge om en ESTA, hvis dit oprindelsesland er på listen over deltagende parter i Visa Waiver-programmet. Når man udfylder ESTA-ansøgningsformularen, skal den person, der rejser til et andet land gennem USA, erklære, at de er i transit. Denne erklæring ledsages også af en angivelse af dit bestemmelsesland.

Skal jeg udfylde formular I-94W, hvis jeg allerede har en ESTA-godkendelse?

Før implementeringen af det elektroniske system for rejsetilladelser var Customs and Border Protection (CBP) afhængige af formular I-94W for at overvåge ikke-statsborgeres bevægelser ind og ud af USA. Men etableringen af ESTA gjorde det muligt for DHS at fjerne unødvendigt papirarbejde som f.eks. brugen af I-94W til at validere, at rejsende under VWP kan komme ind i USA. I dag vil personer, der allerede har modtaget en ESTA-godkendelse, ikke få I-94W-afgangskuponen vedhæftet deres pas.

Er der paskrav for at rejse med en ESTA?

Ja, der er krav om pas, når man rejser under Visa Waiver-programmet. Nogle af disse krav omfatter;

 • VWP-pas udstedt før den 26. oktober 2005 skal have maskinlæsbare zoner på de biografiske sider.
 • VWP-pas udstedt den 26. oktober 2005 eller senere skal være forsynet med et digitalt foto.
 • VWP-pas udstedt den 26. oktober 2006 eller senere skal være elektroniske. Det betyder, at de skal have en digital chip, der indeholder biometriske oplysninger om ejeren af hvert pas.
 • Midlertidige pas og nødpas fra VWP-lande skal også være elektroniske fra 1. juli 2009.

Alle borgere, der rejser til USA fra følgende VWP-lande, er forpligtet til at fremvise et elektronisk pas, der indeholder en chip;

 • Grækenland
 • Ungarn
 • Sydkorea
 • Estland
 • Slovakiet
 • Letland
 • Republikken Malta
 • Tjekkiet
 • Litauen

Borgere fra resten af VWP-landene er forpligtet til at fremvise maskinlæsbare pas.

Skal jeg ansøge om ESTA, hvis jeg vil køre til USA fra Mexico eller Canada?

Borgere fra VWP-lande behøver ikke ESTA, når de rejser fra Mexico eller Canada til USA over land. Her er nogle vigtige punkter, du skal overveje, når du rejser til USA over land;

 • Hvis du rejser ind i USA via landegrænsen for første gang, skal du igennem en manuel indrejseproces, når du har udfyldt I-94W-formularen. Det gælder især, hvis du ikke har en gyldig ESTA.
 • På den anden side vil du gennemgå en manuel indrejseproces ved den amerikanske landegrænse uden nødvendigvis at udfylde en I-94W-formular. Dette gælder, hvis du rejser ind i USA via landegrænsen for første gang med en gyldig ESTA.
 • Hvis du rejser ind i USA igen via landegrænsen, vil din indrejseproces blive lettet, uden at du behøver at udfylde en ny I-94W-formular. Dette gælder, hvis du allerede har et gyldigt stempel i dit pas eller en gyldig I-94W.
 • Færger, der sejler mellem Victoria, British Columbia og Vancouver og staten Washington, betragtes som en landegrænsehavn. Derfor behøver borgere fra VWP-lande, der rejser ind i USA via disse færger, ikke en ESTA-ansøgning.

ESTA-ansøgningsskema

Hvornår er det ideelle tidspunkt at ansøge om ESTA?

Selvom alle kan indsende deres ESTA-ansøgninger når som helst inden rejsen til USA, anbefaler Customs and Border Protection rejsende at indsende en ESTA-ansøgning, når de bestiller en rejse. Dette bør især gøres 72 timer før rejsetidspunktet.

Hvad hvis en ansøger til visumfritagelsesprogrammet ikke kan blive optaget?

Der er regler for, hvordan personer, der ikke kan komme ind i USA under VWP, skal behandles. Hvis du f.eks. bliver afvist, vil din ESTA-ansøgning blive afvist. Derefter bliver du enten sendt tilbage til dit hjemland om bord på det flyselskab, som du rejste til USA med, eller du bliver sendt tilbage til et tredjeland, hvor du har en returbillet.

Er de ekstra ESTA-spørgsmål ikke ensbetydende med et visum?

Svaret er nej. De juridiske forudsætninger, der følger med ansøgningen om et visum, er ret komplekse, og de kan ikke sammenlignes med ESTA-kravene. En ansøgning om et non-immigrant rejsevisum, for eksempel, kræver, at du deltager i et interview på den amerikanske ambassade eller konsulat. Du vil også blive bedt om at indsende specifikke oplysninger, såsom personlige biometriske data og yderligere biografiske oplysninger. Det er krav, der ikke vil blive stillet, når du ansøger om ESTA.

Hvor lang tid tager det at gennemføre ESTA-ansøgningsprocessen?

Det tager i gennemsnit 20 minutter at gennemføre ansøgningsprocessen for en ESTA. Men hvis du har alle de nødvendige dokumenter ved hånden, herunder et kreditkort og pas, kan du bruge så lidt som 10 minutter. Det er også vigtigt at vide, at behandlingstiden for din ESTA kan blive påvirket af forskellige faktorer, herunder tekniske problemer i forbindelse med CBP’s systemer. Andre problemer, såsom betalingsbehandling og problemer med hjemmesiden, kan også påvirke ESTA-behandlingstiden.

Er der brug for en bestemt software til at indsende en ESTA-ansøgning?

Hvad angår computerkonfigurationer i forbindelse med indsendelse af en ESTA-ansøgning, er her de specificerede tærskler, der er nødvendige;

 • En internetbrowser. De fleste af de store browsere understøttes til indsendelse af ESTA-ansøgninger.
 • Sådanne browsere bør understøtte 128-bit kryptering.
 • En pålidelig browser skal acceptere cookies, være opdateret og have JavaScript aktiveret.

Hvornår skal jeg forny min ESTA?

Når din ESTA udløber, er det vigtigt at få den fornyet. Visse omstændigheder kræver dog, at du fornyer din ESTA obligatorisk. Her er nogle af disse obligatoriske sager;

 • Fornyelse eller anskaffelse af et nyt pas. En ESTA er kun gyldig under et enkelt pas. Hvis du får et nyt pas, skal du også ansøge om fornyelse af din ESTA.
 • Pasændringer. Hvis der er ændringer i dit pas, er det nødvendigt at forny din ESTA-ansøgning. Disse omfatter ændringer i dit navn, køn og bopæl eller statsborgerskabsland.
 • En ændring i de underliggende omstændigheder for dine svar på ESTA-ansøgningens ‘JA/NEJ’-spørgsmål.

Hvilke data kan jeg ændre i min ESTA-ansøgning?

Når du har udfyldt og indsendt din ESTA-ansøgning, må du ikke foretage ændringer i dit pasudstedende land og pasnummer. Du kan dog ændre oplysninger på et af følgende områder;

 • Telefonnummer
 • E-mail-adresse
 • Din adresse i USA
 • Information om transportøren
 • By, hvor du skal boarde

Hvad skal jeg gøre, hvis mit pas er udløbet?

Dit pas er det identifikationsdokument, der validerer din bevægelse eller dit ophold i USA som udlænding. Du skal derfor sikre dig, at dit pas er gyldigt i den periode, du har tænkt dig at blive i USA. En ESTA er på den anden side den rejsetilladelse, der afgør, om du kan komme ind i USA, og din ESTA er knyttet til dit pas. Det betyder, at hvis dit pas udløber, så udløber din ESTA-tilladelse også. Det er derfor vigtigt, at du fornyer din ESTA, når du fornyer dit pas.

Kan jeg ansøge om en ESTA uden at have bekræftede rejseplaner?

Det korte svar er ja, det kan du. Selvom du ikke behøver at have nogen specifikke rejseplaner, skal du dog have et kontaktpunkt i USA. Og selvom det ikke er obligatorisk at have sine rejseplaner på plads, anbefales det, at man har den adresse, hvor man skal opholde sig i USA, når man udfylder ansøgningen. Hvis du skal bo flere steder, er det kun den første adresse, der er nødvendig. Hvis du ikke har den fulde adresse, kan du nøjes med navnet på det hotel eller sted, du skal besøge. Hvis du er i transit, skal du svare “ja”, når du bliver spurgt, “om din rejse til USA sker i transit til et andet land” i afsnittet Rejseinformation.

Hvordan retter jeg en fejl i min ansøgning?

Før du sender din ansøgning, får du mulighed for at kontrollere og opdatere alle de oplysninger, du har indtastet. Efter indsendelse og uden betaling kan du ændre og opdatere alle datafelter undtagen pasnummer, statsborgerskabsland og udstedelsesland. Du kan muligvis redigere udvalgte felter i en eksisterende ESTA-ansøgning. Men hvis du har lavet en fejl i besvarelsen af et af spørgsmålene om berettigelse, skal du indsende en ny ESTA-ansøgning.

Bliver ESTA afvist, hvis jeg ikke udfylder et obligatorisk felt?

Du skal udfylde alle obligatoriske felter. Det kan være nødvendigt at foretage en manuel vurdering, hvis der er indtastet forkerte data, eller hvis der mangler data, og det kan medføre en forsinkelse i svaret fra CBP.

Hvorfor skal jeg bruge mine arbejdsgiveroplysninger?

I henhold til paragraf 214b i Immigration and Nationality Act skal besøgende i USA bevise, at de ikke har til hensigt at immigrere, og de skal kvalificere sig til status som besøgende eller ikke-immigrant. Beskæftigelsesoplysninger er med til at vise, at man opfylder dette lovkrav.

Hvorfor er det nødvendigt at udvide mængden af ESTA-oplysninger, der indsamles fra VWP-rejsende?

Før begivenhederne den 11. september 2001 var fokus for Visa Waiver-programmet (VWP) et program, der overvågede og lettede rejser, samtidig med at det søgte efter og beskyttede mod trusler om økonomisk migration. Siden da har det været og er fokuseret på sikkerhedsstandarder for at forhindre terroristers og andre kriminelles udnyttelse af programmet.

I 2007 blev Secure Travel and Counter-terrorism Partnership Act of 2007 (en del af Implementing Recommendations of the 9/11 Commission Act of 2007, også kendt som “9/11 Act”) (Pub. L. No. 110-53) indført i lovgivningen.

I henhold til denne lov, som har til formål at forbedre screeningen af personer, der rejser fra VWP-lande, skal alle VWP-rejsende udfylde en ESTA (Electronic System for Travel Authorization), før de rejser til USA.

DHS skal forblive årvågen og fleksibel og løbende opdatere og ændre sig for at holde trit med farer, risici og trusler. Desuden har DHS ikke opgraderet systemet i mere end 6 år, selvom de kriminelle trusler og terrortruslerne er blevet ved med at udvikle sig i den periode. DHS mener, at de datafelter, der er blevet tilføjet til ESTA-ansøgningen, vil øge den effektive screening af og dermed identifikationen af rejsende til USA, der kan udgøre en sikkerhedsrisiko for landet.

Jeg rejser med et pas, der viser en “X” kønsmarkør. Hvordan udfylder jeg ESTA?

ESTA bruger i øjeblikket ikke en “X” kønsmarkør som et valg på ansøgningen. Rejsende bør vælge det køn, de føler sig mest trygge ved. ESTA-ansøgninger kan ikke afvises udelukkende på grund af det køn, der er valgt på ansøgningen.

Mit navn indeholder bogstaver, som ikke findes i det amerikanske, engelske alfabet. Hvordan skal jeg stave mit navn på ESTA-ansøgningen?

Europæiske sprog har nogle unikke bogstaver, som ikke findes i amerikanske sprog. Du bør bruge erstatninger som vist nedenfor, hvor det er relevant. Den universelle stavemåde af dit navn kan også ses i den maskinlæsbare del af dit pas.

 • ß,ß = ss
 • æ = a e
 • ö = oe
 • ü = ue
 • ë = e
 • ä = ae
 • Å = aa
 • ø = oe
 • ñ = n
 • ? = i j

ESTA-behandling

Hvor lang tid tager godkendelsen af en ESTA-ansøgning?

Da ESTA-ansøgninger behandles og udfyldes online, godkendes de fleste af disse ansøgninger inden for det første minut efter indsendelsen. Godkendelsen af nogle ansøgninger kan dog blive forsinket med op til 72 timer. Når din ESTA-ansøgning er blevet godkendt, sendes en godkendelsesmeddelelse til din e-mail eller webbrowser. Denne meddelelse indeholder detaljer som ESTA’s udløbsdato, autorisationsnummer og alle oplysninger, der blev brugt, da ansøgningen blev indsendt.

Hvor mange dage vil min delvist udfyldte individuelle ansøgning blive opbevaret?

Din ansøgning vil blive slettet, hvis den ikke er udfyldt og indsendt inden for 7 dage.


ESTA-betaling

Hvad koster det at indsende en ESTA-ansøgning?

Med henvisning til Travel Promotion Act 2009, ESTA Ansøgningsgebyret er opdelt i to typer behandlingsgebyrer.

 • Behandlingsgebyr. Det amerikanske ministerium for Homeland Security opkræver et behandlingsgebyr pr. ansøgning.
 • Gebyr for godkendelse. Et yderligere beløb skal betales efter godkendelse af en ESTA-ansøgning.

Hvordan kan jeg gennemføre betalingen for min(e) ESTA-ansøgning(er)?

Du kan foretage en betaling for ESTA-ansøgningen og godkendelsesgebyrer ved brug af et kredit- eller betalingskort. ESTA accepterer i øjeblikket American Express, MasterCard, Visa, Diners Club International og JCB. Din ansøgning kan kun behandles, hvis din ansøgning er komplet med alle obligatoriske felter, og om din betaling er blevet godkendt.

I afsnittet om betaling med kort i formularfelterne skal oplysningerne skal udfyldes med alfanumeriske tegn. Detaljerne omfatter:

 • Debet- eller kreditkortnummer
 • Kortets udløbsdato
 • Kortets sikkerhedskode (CSC)

Hvordan ved jeg, at min betaling er vellykket?

Hvis du betaler med et debet- eller kreditkort, skal du bruge Systemet vil vise en besked, hvis din betaling er vellykket. Hvis du modtager en fejl under betalingsprocessen, vil der blive vist en beskrivende fejlmeddelelse på skærm, der fortæller dig, hvad du skal gøre for at afhjælpe problemet.

I alle betalingsscenarier vil du modtage en bekræftelse. til den e-mailadresse, du har angivet på betalingsformularen.

Er det muligt at betale for min ESTA-ansøgning senere?

Dette er et ofte stillet spørgsmål, der behandles i to dele: Betaling for en enkelt ansøgning og betaling for flere ansøgninger. Svaret er ja, og du kan betale for din ansøgning senere, men under følgende omstændigheder:

Betaling for en enkelt ansøgning: Det er muligt at betale for en enkelt ansøgning inden for de første syv dage efter indsendelse af ansøgningen. Efter de syv dage er gået, kan du ikke få adgang til applikationen. Når de syv dage er gået, og du ikke har betalt gebyret, vil du blive bedt om at genstarte ansøgningsprocessen, da de tidligere ansøgninger vil være udløbet.

Betaling for flere ansøgninger: Når du foretager ansøgninger for to eller flere rejsende, skal gruppen af ansøgere have deres ansøgninger betalt inden for syv dage efter formularens indgivelse af den pågældende gruppe. Når perioden på syv dage er udløbet, kan du ikke længere bruge gruppe-ID, da ansøgningerne ville være udløbet. Gruppens kontaktperson skal indsende nye ESTA-ansøgninger for de tidligere ansøgninger, der ikke blev godkendt behandlet på grund af manglende betaling.

Hvordan er mine kortoplysninger sikre?

Det elektroniske system til rejsegodkendelse opbevarer ikke optegnelser over debet- eller kreditkortoplysninger efter behandling af betalingstransaktioner. Systemet følger reglerne og forskrifterne i den globale Payment Card Industry Data Security Standards (PCI-DSS).

Kan en enkelt betaling bruges til at indsende flere ansøgninger?

ESTA er designet til at tillade en enkelt betaling for grupper bestående af af mere end to ansøgninger. Rejsende, der udfylder en gruppeansøgning, skal ikke skal rejse sammen for at ansøge som en gruppe af ansøgere. ESTA giver dig mulighed for at indsende ansøgninger for op til halvtreds personer ved hjælp af én betalingsmetode.

Får jeg pengene tilbage, hvis jeg aflyser?

En ESTA kan ikke annulleres efter indsendelse. Men hvis din ESTA bliver afvist, skal du kun betale behandlingsgebyret. Hvis din ansøgning bliver godkendt, skal du betale autorisationsgebyret i ud over behandlingsgebyret.

Kan jeg indgive en indsigelse til mit kortselskab, hvis jeg vil have alle de penge tilbage?

Hvis der indgives en indsigelse til dit kortselskab, og du har modtaget en godkendt tilladelse, vil din ESTA sandsynligvis blive tilbagekaldt. Indgivelse af en tvist vedrørende din ESTA-opkrævning kan også give problemer i fremtiden, hvis du ansøger om ESTA for en efterfølgende besøg i USA.

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg er blevet opkrævet mere end staten? gebyr fra en tredjepart?

Du kommer sandsynligvis til at betale ekstra gebyrer, hvis du har indsendt din ESTA-ansøgning gennem en tredjepart. Sådanne websteder opkræver et ekstra gebyr for indsender ansøgningen på dine vegne. Hvis du har brugt en tredjepart til at ESTA, anbefaler CBP, at du kontrollerer legitimiteten af din ESTA på officielle hjemmeside for U.S. Department of Homeland Security ved hjælp af ansøgningsnummeret leveret af tredjeparten. Customs Border Protection-afdelingen kan ikke refundere det beløb, der er betalt ud over de offentlige gebyrer til en tredjeparts hjemmeside.