Hvad er de bedste muligheder for rejseforsikring i USA?

Category: ESTA Turisme | 0
Hvad er de bedste muligheder for rejseforsikring i USA?

Hvis der er en destination, hvor det er meget vigtigt at have en god rejseforsikring, er det USA. At finde det selskab, der tilbyder den bedste sygeforsikring til en rejse til USA, kan dog kræve en masse research, og du kan stadig træffe det forkerte valg. Formålet med dit besøg, varigheden af dit ophold og din nationalitet vil alle påvirke dit valg.

Måske er du kun på besøg i et par dage eller uger, eller måske kommer du til USA for at studere eller arbejde. Der er ingen grund til at fortvivle.

Nedenfor ser vi på et par af de bedste forsikringsselskaber i denne branche og giver derefter anbefalinger til de bedste rejseforsikringsmuligheder i USA. Selv hvis du efter at have læst dette beslutter dig for ikke at vælge nogen af virksomhederne på vores liste, vil du stadig være i en bedre position til at træffe en informeret beslutning.

Heymondo

Uanset om du rejser til USA som turist, for at studere eller for at starte et nyt job, mener vi, at Heymondo tilbyder de bedste rejseforsikringsløsninger.

Der er en hel del grunde til, at vi mener, at det er en af de bedste muligheder at købe en rejseforsikring hos Heymondo. For det første tilbyder de et bredt udvalg af forskellige muligheder. Eksempler er årlige rejseforsikringer til flere rejser, enkeltrejser, rejseforsikringer, der kun dækker dine medicinske udgifter, og langtidsrejseforsikringer. Sidstnævnte er det bedste valg for dem, der ønsker at studere eller arbejde i USA.

Derudover er Heymondo også (så vidt vi kunne finde ud af) det eneste selskab på rejseforsikringsmarkedet, der betaler dine lægeregninger på forhånd. Alle de andre kræver, at du betaler regningen og derefter kræver pengene tilbage fra dem.

Det er især relevant i USA, hvor sundhedsudgifterne kan være ekstremt høje. Med Heymondo får du ro i sindet, fordi du ikke behøver at betale regningerne først og derefter vente på, at forsikringsselskabet refunderer dig.

Derudover har Heymondo også et gunstigt forhold mellem dækning og pris, dvs. at det giver et fremragende dækningsniveau til en meget rimelig pris. Virksomheden har i lang tid skilt sig ud fra mængden med sine konkurrencedygtige priser, og det gør den stadig den dag i dag.

Vi har også set mange positive online-anmeldelser af dette firma. Folk kommenterer for eksempel ofte positivt på deres 24/7 kundesupport, og supportmedarbejderne er meget vidende og venlige.

SafetyWing

Hvis du er studerende eller en budgetrejsende, der vil udforske USA i et par måneder, bør du ikke begå den fejl at spare et par dollars ved at undlade at købe i det mindste en sygeforsikring. Som vi nævnte tidligere, kan sundhedsvæsenet i USA være forfærdeligt dyrt.

Hvis du kun køber en sundhedsforsikring, skal du være opmærksom på, at du typisk ikke vil være dækket for andre rejserelaterede udgifter såsom afbestilling af rejsen, tab af bagage og forsinkelser på rejsen. Når du sammenligner forskellige sundhedsforsikringer, skal du også være opmærksom på, at de fleste amerikanske forsikringsselskaber kræver, at forsikringstageren har været bosiddende i USA i mindst 6 eller 12 måneder.

Når vi tager ovenstående i betragtning, ser vi SafetyWing som den bedste mulighed for rejsesygeforsikring for dem, der ønsker at besøge USA. Selskabets planer er skræddersyede til besøgende i USA, som har brug for en omfattende sygesikringsdækning, der kan fornyes hver måned, indtil forsikringstageren ønsker at opsige den.

Virksomhedens Nomad Insurance tilbyder for eksempel dækning af udgifter til ambulancetransport, hospitalsbehandling og akut tandbehandling. Forsikringstagere er også dækket for forskellige andre rejserelaterede omkostninger, såsom akut hjemtransport og evakuering, mistet bagage og afbrydelse af rejsen.

IMG Global

Vi ser dette firma som den bedste mulighed for rejseforsikring, hvis du er amerikansk statsborger, der for eksempel arbejder eller bor i udlandet og ønsker at besøge USA for at besøge familie og venner. IMG Global kan tilbyde en korttidsrejseforsikring, der dækker dig, indtil du ønsker at vende tilbage til det sted, hvor du bor eller arbejder.

I en situation som denne kan det være ret svært at få en rejseforsikring til USA, for selvom mange sundhedsforsikringsselskaber tilbyder fremragende rejseforsikringer til amerikanske borgere, der ønsker at rejse til udlandet, er der kun en håndfuld af dem, der sælger dækning til amerikanske borgere, der besøger USA.

Vigtigt: Hvis du er amerikansk statsborger og bor og rejser i USA, bør du tegne en indenlandsk rejseforsikring.

Derudover kræver amerikanske rejseforsikringsselskaber meget ofte, at forsikringstageren har boet i USA i en bestemt periode (typisk omkring seks måneder), før de vil være villige til at give ham eller hende forsikringsdækning.

Det er en af hovedårsagerne til, at vi mener, at IMG Global har de bedste rejseforsikringer til amerikanske statsborgere, der ønsker at besøge USA. Virksomheden tilbyder for eksempel en af de bedste afbestillingsforsikringer på markedet. De sælger også en fantastisk “afbestil uanset årsag”-politik.

Når det er sagt, er IMG Global også et fremragende valg for amerikanske expats, fordi de tilbyder 3 Patriot America-planer, der giver god medicinsk dækning og grundlæggende rejseforsikringsdækning, når de besøger USA.

Deres Patriot American-plan omfatter f.eks. omfattende dækning af lægeudgifter og nødevakuering af medicinske årsager, dødsfald ved ulykke, mistet bagage, rejseafbrydelse og naturkatastrofer.

Selskabet sælger også en Patriot America Plus-plan, der dækker alt det, der er nævnt ovenfor, samt akut opståen af en eksisterende sygdom, forudsat at du er under 70 år.

Endnu bedre dækning giver deres Patriot Platinum America-plan, som dækker alt det, der er nævnt ovenfor, plus betydeligt højere maksimale dækningsbeløb (mellem 2 millioner og 8 millioner dollars). Fornyelsesperioden her er også 36 måneder i stedet for de 24 måneder, som Patriot America Plus-planen giver.

Rejser ud i verden

Dette selskab tilbyder gode rejseforsikringer til folk, der lige har fået et job i USA. Det kan være svært for udlændinge at finde den rigtige rejseforsikring, fordi de fleste amerikanske forsikringsselskaber kræver, at forsikringstageren har boet i USA i en minimumsperiode på omkring seks måneder.

Hvis du er på vej til at starte en ny karriere i USA, må du ikke begå den fejl at gå uden dækning. Vi kan ikke understrege nok, at sundhedsvæsenet i USA kan være dyrt. Du ønsker ikke at betale omkostningerne ved en større nødoperation af egen lomme!

Heldigvis har World Trips sin Atlas America Work Visa Health Insurance-plan. Det er specielt skabt til folk, der har midlertidige arbejdsvisa til USA.

Denne plan dækker alt, hvad du normalt ville forvente af en kvalitetssygeforsikring, herunder ambulanceudgifter, hospitalsophold, intensiv pleje, nødevakuering af medicinske årsager og akut behandling.

Den gode nyhed er, at prisen er meget konkurrencedygtig, selv hvis du beslutter dig for at vælge en selvrisiko på 0 USD. Derudover er World Trips også et af de bedste rejseforsikringsselskaber, når det kommer til allerede eksisterende forhold, selv for seniorer op til 79 år.

BUPA

Bemærk venligst, at dette selskab ikke længere tilbyder rejseforsikring siden 2021.

AXA

Dette selskab er blevet vurderet som det bedste globale forsikringsbrand af Interbrand i ti år i træk.

AXA tilbyder rejseforsikring til følgende scenarier:

Tab af bagage

AXA tilbyder dækning af erstatning, hvis dine personlige ejendele eller bagage bliver stjålet eller beskadiget under din rejse.

Afbestillingsdækning, hvis du er nødt til at aflyse din rejse, uanset årsag

Virksomheden tilbyder dækning af 75% af de ikke-refunderbare forudbetalte omkostninger for din rejse, hvis rejsen skal aflyses af en eller anden grund.

Afbrydelse af rejse

Selskabet tilbyder dækning af alle de rejseomkostninger, der ikke kan refunderes, hvis du ikke kan fortsætte rejsen på grund af en dækket årsag.

Aflysning af rejse

AXA refunderer dig op til et maksimumsbeløb svarende til værdien af din forsikrede rejseomkostning med hensyn til afbestillingsomkostninger, der blev afholdt på grund af en begivenhed, der ikke kunne forudses, såsom dårligt vejr eller sygdom.

Evakuering i nødstilfælde

AXA tilbyder rejseforsikring, der dækker evakuering og hjemtransport til nærmeste egnede sundhedsfacilitet eller til dit hjem, hvis en læge vurderer, at det er nødvendigt af medicinske årsager.

Medicinsk nødhjælp

Selskabet tilbyder også dækning af udgifter i forbindelse med akut lægebehandling efter sygdom eller ulykke på rejsen samt akut hjemtransport og evakuering af medicinske årsager.

ALLIANZ

OneTrip Basic

Denne omkostningseffektive plan giver dækning, hvis du er nødt til at aflyse din rejse, eller den bliver afbrudt. Denne plan giver også en begrænset dækning for begivenheder efter afrejsen som for eksempel beskadiget eller mistet bagage og medicinsk dækning i en nødsituation.

OneTrip beskyttelse af udlejningsbiler

I de fleste stater vil denne mulighed give primær forsikringsdækning for omkostninger i forbindelse med dækkede tab, kollisioner og skader på en bil, som du lejer. Denne mulighed inkluderer også 24-timers assistance i nødsituationer.

AllTrips Prime

Denne plan giver relativt billig beskyttelse til alle dine rejser i løbet af et helt år. Ydelserne omfatter rejseafbrydelse og rejseaflysning, stjålet, mistet eller forsinket bagage osv.

AllTrips Premier

AllTrips Premier-planen tilbyder et års international rejsebeskyttelse, herunder en concierge-service. Den dækker dig og medlemmerne af din husstand – uanset om I rejser sammen eller hver for sig.